Despre Noi

Soț și soție, ”parteneri în crime” și pasionați de lumânări...

 
 

Salut, suntem Mihail și Lidia, doi îndrăgostiți de lumânări, viață și de momente unice, amintiri plăcute și familie.
Am creat Royally Made din dorința de a oferi mai mult decât produsul în sine, de a oferi o stare ce poate unii au uitat-o demult: liniștea.

Ne dorim ca măcar pentru câteva minute, când citiți descrierea unui produs sau când aprindeți o lumânare să fiți transpuși într-o lume magică, să vă simțiți răsfățați în mod regal, să aveți din nou acele sentimente pe care le aveați când erați copii, că nu există niciun obstacol în calea fericirii. 

Dintre toate posibilitățile de a deschide o afacere... de ce lumânările?

Pentru că amândoi suntem pasionați de ele. Pentru că oferă emoții și senzații unice. Îmi aduc aminte când am fost prima dată în vizită la Mihail și am văzut că avea în fiecare cameră câte o lumânare, chiar și în baie 😂 și mă gândeam că are un punct în plus 😂

Dar, chiar dacă amândoi eram pasionați de lumânări, ideea de a începe să le facem a avut-o cumnatul meu, fratele lui Mihail. Ei aveau ca familie o mică stupină și m-a rugat să mă documentez ce pot face cu ceara de albine. Poate lumânări, creme ...etc. Și așa am început să testez. Am făcut lumânări cu ceara de albine, dar nu mi-au plăcut pentru că se lucrează foarte greu cu ea, se întărește repede și nu ai multe posibilități de ornare. Documentându-mă am aflat și de alte tipuri de ceară, soia, cocos, palmier... și bineînțeles că le-am testat pe toate. M-am îndrăgostit de ceara de soia și de cocos. Se lucrează superb cu ele și ceara de soia este regenerabilă, arde mai bine, lent și curat.

Cu siguranță că noi nu suntem singurele victime alte firmelor mari, care se gândesc mai mult la profitul lor decât la experiența consumatorilor. Am cumpărat multe lumânări... de la supermarketuri cât și de la firme mai renumite și aproape de fiecare dată eram dezamăgiți că aroma abia se simțea, ardeau foarte repede lumânările și nici nu găseam arome mai diversificate sau unice. Nu sunt o fană foarte mare a aromelor generice( deși și ele își au locul lor).
Când ne-am hotărât să ne deschidem mica afacere am dorit să oferim mai mult decât un produs, să oferim calitate, emoții, zâmbete și plăcere. Ca fiecare client în parte să fie încântat de produsul primit sau să-l dăruiască cu mândrie.

Sperăm ca din imaginația noastră și marea noastră pasiune, să vă transmitem  bucuria pe care o resimțim lucrând împreună în armonie în colțișorul nostru de poveste, atelierul,  și să descoperiți că în viața aceasta, adeseori agitată, putem făuri un moment de tihnă și relaxare în casele noastre.

De ce să alegeți lumânările noastre?
 

Pentru că scopul nostru este satisfacția voastră. Ne dorim ca produsele pe care vi le oferim să vă fie de folos și să facă din ceea ce poate fi o zi banală sau stresantă, o oază de liniște, recreere și inspirație. Sunetele liniștitoare date de arderea fitilelor de lemn împreună cu lumina caldă și aromele îmbietoare fac din simpla aprindere a unei lumânări un festin pentru toate simțurile. De aceea am ales materie primă de cea mai înaltă calitate și am realizat produsele cu mult drag. Lumânările noastre: -nu conțin parafină -sunt create din ceară naturală din boabe de soia eco -au fitile de lemn și bumbac-sunt înmiresmate cu parfumante fine și calitative -sunt realizate manual!

 Dacă sunteți interesați să primiți informații despre oferte, produse noi sau mai multe povești din spatele cortinei, eu și Mihail vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Promitem să nu vă bombardăm cu email-uri. De obicei trimitem 1 email pe lună unde povestim puțin despre ce am mai făcut sau ce am adăugat nou pe site. 

Vă mulțumim că ați vizualizat pagina noastră și că faceți parte din mica noastră poveste!

 

 Lidia & Mihail 👑

Categorii

Abonare Newsletter

VREAU SA MA ABONEZ!

Suport clienti Luni- Vineri 10:00-16:00

0787273907 help@romade.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!